Pris taxi malmö

Vi erbjuder taxi i Stockholm, Med en pålitlig flotta av taxibilar och erfarna förare strävar efter att ge kunderna säkra, bekväma och billig taxi resor till deras önskade destinationer.

Ring Oss Boka via App

Boka Taxi Puls nu via:

med vår app taxi

Tillgänglig boka taxi för både iPhone och Android-enheter, ger vår app dig möjlighet att enkelt och bekvämt boka din taxi i Malmo, pris taxi malmö. Oavsett om du behöver en standardtaxi, en större bil eller en Taxi Business, kan du skräddarsy din resa enligt dina önskemål.

Billig taxi
Vip taxi
Flygtaxi
Taxi med barnstol
Rullstolstaxi
Tågtaxi
Taxi buss
Taxi stor och liten

 

Toppval för taxi i Malmo!

Taxi Puls står alltid till ditt förfogande, 24/7, för att leverera högkvalitativ taxi service och är välrenommerade för vår pålitlighet i hela landet.

Taxi Malmö

Välkommen till vår Taxi Malmö, vi är stolt över att erbjuda pålitliga och professionella transporter i staden. Vi förstår värdet av bekvämlighet och prisvärdhet, och därför strävar vi alltid efter att ge dig enastående service med malmö taxi.

Våra priser är utformade för att vara konkurrenskraftiga och rättvisa, och vi är övertygade om att du kommer att uppskatta värdet av din resa med oss. För att ge dig ännu mer trygghet och förutsägbarhet erbjuder vi även fasta priser för vissa destinationer och rutter, så att du vet exakt vad du kan förvänta dig att betala.

Oavsett om du behöver transport till flygplatsen, affärsmöten eller en rundtur med taxi i malmö, kan du lita på våra skickliga förare för en säker och komfortabel resa. Din tillfredsställelse är vår främsta prioritet, och vi ser fram emot att få vara din föredragna transportpartner i Malmö.

Ring oss idag för att boka din taxi eller för att få mer information om våra fasta priser och tjänster. Tack för att du väljer oss för dina transportbehov!

Våra Tjänster i Taxi Puls

Välkommen till vårt tjänsteutbud! Vi är glada att erbjuda dig en mångsidig och pålitlig uppsättning tjänster som är skräddarsydda för dina transportbehov, pris taxi malmö. Oavsett om du behöver snabb och pålitlig taxi, specialiserade transporter eller bekväm flygplatstransfer, har vi lösningarna för dig. taxi malmö staffanstorp

Din pålitliga taxi-partner!

Hos Taxi Puls kan du enkelt boka våra taxitjänster direkt, pris taxi malmö. Genom ett enkelt Ringa eller använda vår app kan våra kunder enkelt boka en Taxi Puls som passar deras tidsschema perfekt. Vi finns här för att göra dina transporter smidiga och pålitliga!

Färdtjänst Taxi Puls

Vi på Taxi Puls erbjuder specialanpassade rullstolstaxibilar för personer med funktionsnedsättningar. Våra fordon är utrustade med antingen ramp eller hiss, vilket ger en säker upplevelse, pris taxi malmö. rullstol taxi strävar efter att göra resor komfortabla för alla våra kunder.

Personliga Stadsguider

I Taxi Puls är våra chaufförer är din personliga stadsguide i fickformat. Med omfattande kunskap om Sveriges turistattraktioner, de är redo att erbjuda tips för att du ska kunna uppleva det allra bästa

Kurir- och Budservice

Förutom vår traditionella persontransport erbjuder Taxi Puls även pålitliga kurir- och budtjänster, taxi service. Något som kan vara till nytta både för företag och privatpersoner, pris taxi malmö. Med oss kan du vara säker på att dina leveranser når fram i tid och med omsorg.

Företagslösningar

För företag och organisationer med regelbundna transportkrav erbjuder Taxi Puls speciella avtal som passar era behov. Inkludera förmånliga priser, personlig kundsupport och bekväma faktureringsalternativ. Vi strävar efter att göra affärsuppgörelser enklare och ekonomiska

Taxi pris:

Billig Taxi Malmö:

Taxi Puls Malmö har varierande taxi pris beroende på resans natur och tidpunkt.

För att få de senaste prisuppgifterna från Taxi Malmö, inklusive fasta priser till olika flygplatser och väntetidsavgifter, kan du boka en resa genom vår app, webbsida eller genom att kontakta vår växel.

Priset kan variera beroende på sådana faktorer som tiden på dagen, trafikförhållanden och vald fordonstyp, pris taxi malmö.

Taxi Malmö fast pris:

Följande är våra prisalternativ:

  • Personbil (1-4 personer): 289 kr – Pris per kilometer: 11,79 kr
  • Personbil (5-8 personer): 470 kr – Pris per kilometer: 18,89 kr

Vad kostar Taxi Malmö per mil?

Jämförelsepriset är baserat på en resa som täcker 10 km och tar 15 minuter. Priset inkluderar moms och eventuell grundavgift enligt Vägverkets föreskrifter (VVFS 2006:85).

För att säkerställa resenärernas taxi service och kvalitet vid knutpunkterna tillkommer extra avgifter från markägare till taxibolagen. Avgifterna används för att finansiera logistiklösningar, taxivärdar och för att garantera att rätt taxibolag som uppfyller specifika krav tjänar knutpunkterna. Priserna inkluderar moms, pris taxi malmö.

  • En klimatavgift på 60 kr tillkommer
  • Bilbarnstol: 120 kr

Taxi Malmo pris

Taxi Malmö Kastrup kostnad

  • Standard bil (1-4 passagerare): 889 SEK
  • Stor bil (5-7 passagerare): 1289 SEK

Barnens säkerhet i Taxi Puls

Professionell Förarutbildning

Hos Taxi Puls är vi engagerade i att säkerställa att våra förare genomgår noggrann utbildning i säkerhet, inklusive korrekt barnsäkerhet i bilen. Detta omfattar att säkerställa korrekt fastsättning av barn och efterlevnad av säkerhetsprotokoll för att garantera deras skydd under resan.

Rätt förarutbildning

Hos Taxi Puls värnar vi om säkerheten och vår utbildning för förare inkluderar att köra på ett säkert sätt och att följa trafikreglerna. Detta omfattar även att vara medveten om barns specifika behov och att hantera potentiella situationer som kan uppstå under en resa där barn är ombord, pris taxi malmö. Vi ser till att våra förare är välutbildade och redo att hantera alla typer av resor på ett tryggt och ansvarsfullt sätt.

Skräddarsydda Fordonsalternativ

Hos Taxi Puls har vi möjlighet att tillhandahålla fordon som är anpassade för att tillgodose barns behov. Detta kan innebära extra utrymme för barnvagnar samt faciliteter som är barnvänliga, vilket skapar en både bekväm och trygg resa för de små passagerarna. Vi är engagerade i att göra resan så smidig och säker som möjligt för hela familjen.

Taxi Malmö Sturup

Välkommen till taxi Malmö Sturup, din pålitliga partner för resor till och från Malmö Airport (Sturup). Vi förstår vikten av att få en smidig och bekväm start eller avslut på din flygresa, och vi är här för att göra det möjligt, pris taxi malmö.

Med våra erfarna förare och moderna fordon kan du lita på att din resa med taxi sturup malmö flygplats kommer att vara trygg och behaglig. Oavsett om du reser ensam eller med sällskap, har vi bilar av olika storlekar för att passa dina behov. Våra förare är välbekanta med rutten och trafiken till flygplatsen, vilket gör att du kan vara säker på att du kommer att anlända i tid.

Att boka en taxi till Sturup Malmö flygplats med oss är enkelt och smidigt. Du kan välja att boka i förväg för att säkerställa din transport på önskad tid, eller så kan du ringa oss för en snabb bokning när du behöver det. Vi är stolta över vår punktlighet och dedikation till våra kunders behov.

Taxi Malmö Kastrup

Njut av en bekväm och förutsägbar resa med taxi kastrup malmö med vårt fasta pris för taxi. Ingen oro för taxamätaren – vi erbjuder fast pris för att säkerställa en smidig och ekonomisk resa, pris taxi malmö. Våra erfarna förare tar dig tryggt över gränsen mellan Danmark och Sverige. Boka din taxi med fast pris idag och res med lugn i sinnet.

Läs:  Taxi malmö sjöbo

Taxi Skåne Sturup Malmö

Välkommen till Taxi Skåne Sturup Malmö. Vi är din pålitliga taxi-partner för smidiga resor till och från Malmö Airport (Sturup). Med moderna fordon och erfarna förare säkerställer vi en bekväm och säker transport. Boka i förväg eller ring för snabb service. Tack för att du väljer oss för dina transportbehov.

pris taxi malmö
pris taxi malmö

Taxi stor och liten

Hos Taxi Puls erbjuder vi en mångfald av fordonsstorlekar för att möta varierande behov. Vårt utbud inkluderar både stora och små taxibilar i vår flotta, pris taxi malmö.

För mindre sällskap eller enskilda resenärer kan du enkelt boka en vanlig personbil som är perfekt för upp till fyra passagerare. Dessa bilar är bekväma och passande för kortare turer eller resor med färre människor.

Om du reser med en större grupp eller har mer bagage, finns vår taxi buss till hands. Taxi Puls erbjuder rymliga alternativ som minibussar eller fordon med extra utrymme, som kan rymma upp till sju passagerare eller fler. Dessa fordon är särskilt lämpliga för familjer, grupper eller resenärer med extra bagage.

Oavsett om du behöver en stor eller liten taxi kan du smidigt boka den via Taxi Puls mobilapplikation, vår hemsida eller genom att enkelt kontakta vår kundtjänst. Vid bokningen kan du ange din preferens för fordonets storlek, baserat på dina specifika behov och passagerarantal, pris taxi malmö.

Genom att erbjuda en mångfald av fordonsalternativ strävar Taxi Puls efter att anpassa sig till alla kunders krav och skapa en bekväm och problemfri resa för resenärer i hela Malmö.

Taxi Puls företag

För företag erbjuder Taxi Puls skräddarsydda företagsavtal som matchar exakt dina organisationers behov. Dessa taxibolag avtal kan inkludera förmånliga priser, dedikerad kundsupport och en smidig faktureringsprocess. Genom att etablera ett företagskonto hos oss eliminerar företag krångel med betalningar och kvitton i bilen, och kan istället hantera sina taxiresor på ett enklare sätt, pris taxi malmö.

Taxi Puls förstår vikten av effektivitet och punktlighet för företag, och vi strävar efter att leverera pålitlig och snabb taxi service. Vår breda flotta av taxibilar kan möta olika behov, inklusive standardpersonbilar, storbilar och specialfordon för personer med funktionsnedsättning.

Genom att samarbeta med Taxi Puls får företag tillgång till pålitliga transporttjänster och en hängiven partner för sina företagsresor. Detta bidrar till att förenkla företagets transportbehov och skapar en bekväm och pålitlig resa för både anställda och kunder. Vi är här för att underlätta för dig och ditt företag, oavsett resans syfte eller omfattning.

Boka din taxi via vår app:

Boka taxi i vår app

Användarvänligt gränssnitt
Platserkänning
Smidig registreringsprocess
Tillgänglig kundsupport
Flexibilitet i tidbokningar
Omedelbara svarsfunktioner

Vad säger våra kunder?

Elsa D.

Taxi Puls överträffade mina förväntningar när jag reste till Arlanda. Punktlighet, renhet och prisvärdhet var toppklass. Ser fram emot att åka med dem igen.

MajaA.

Kunde inte ha bett om en bättre service från Stockholm Taxi! Appens bokningsfunktion var helt bekymmersfri. Med en förare som var både trevlig och proffsig, var resan helt utan problem. Ger dem högsta betyg.

Joan R.

Taxi Puls har länge varit mitt förstahandsval när det kommer till transport inom Stockholm. De har konsekvent levererat pålitlighet, ett vänligt bemötande och bra priser. Om du söker en tillförlitlig taxi i Stockholm är detta bolaget att lita på.

Boka en taxi nu

Oberoende av om du behöver en större eller mindre taxi, finns vi tillgängliga för bokning via vår app, vår hemsida eller genom ett enkelt samtal till oss.