Taxi in uppsala

Vi erbjuder taxi i Stockholm, Med en pålitlig flotta av taxibilar och erfarna förare strävar efter att ge kunderna säkra, bekväma och billig taxi resor till deras önskade destinationer.

Ring Oss Boka via App

Boka Taxi Puls nu via:

med vår app taxi

Tillgänglig boka taxi Uppsala för både iPhone och Android-enheter, ger vår app dig möjlighet att enkelt och bekvämt boka din taxi i Uppsala , taxi in uppsala. Oavsett om du behöver en standardtaxi, en större bil eller en Taxi Business, kan du skräddarsy din resa enligt dina önskemål.

Billig taxi
Vip taxi
Flygtaxi
Taxi med barnstol
Rullstolstaxi
Tågtaxi
Taxi buss
Taxi stor och liten

 

Toppval för taxi i Uppsala!

Taxi Puls står alltid till ditt förfogande, 24/7, för att leverera högkvalitativ taxi service och är välrenommerade för vår pålitlighet i hela landet.

Taxi Uppsala

Välkommen till Taxi Uppsala – din pålitliga partner för resor i och runt Uppsala. Vi erbjuder bekväma och pålitliga transportlösningar för både lokalbefolkningen och besökare med uppsala taxi. Våra erfarna förare och moderna fordon säkerställer en smidig och säker resa varje gång. boka taxi online uppsala

Oavsett om det är en kort tur genom staden eller en längre resa, finns vi här för att göra din resa bekväm och stressfri. Ring oss när du behöver en pålitlig taxi i Uppsala, och låt oss ta hand om dina transportbehov.

Boka Taxi Uppsala

Välkommen till Taxi Puls i Uppsala! Boka taxi Uppsala smidigt och snabbt med oss. Använd vår användarvänliga app eller besök vår webbplats för att göra din bokning online, taxi in uppsala. Ange din avresedestination och önskad tid, och vi kommer att säkerställa att en pålitlig och bekväm taxi väntar på dig. Vi är redo att erbjuda dig en förstklassig resa i Uppsala.

Taxi Uppsala Stockholm

Välkommen till Taxi Puls! Vi är glada över att erbjuda pålitliga och bekväma taxitjänster för din resa taxi Uppsala Stockholm. Vårt mål är att göra din resa så smidig som möjligt.

Vi erbjuder direkta och pålitliga transporter taxi i stockholm Uppsala, med skickliga förare och moderna fordon som säkerställer din komfort och säkerhet under hela resan. Våra priser varierar beroende på faktorer som avstånd och tidpunkt, men vi strävar alltid efter att erbjuda konkurrenskraftiga och rimliga priser för våra kunder.

Genom att boka taxi från Uppsala till Stockholm med Taxi Puls kan du förvänta dig en professionell service och en smidig resa till din destination. Du kan enkelt boka din resa genom vår app, vår webbplats eller genom att ringa vårt bokningsnummer. Vi ser fram emot att vara din valda transportpartner för din resa från Uppsala till Stockholm.

Uppsala Taxi Priser

Taxipriser kan variera beroende på flera faktorer, inklusive resans längd, tidpunkt på dagen, typ av fordon och det specifika taxibolaget. För att få exakta och aktuella taxipriser i Uppsala rekommenderar vi att du kontaktar oss direkt eller besöker våra webbplats, taxi in uppsala. Vi kan ge dig information om våra priser och eventuella fasta priser för specifika rutter eller tjänster.

Läs:  Vd uppsala taxi

Billig taxi Uppsala:

För att få de senaste prisuppgifterna från Taxi Puls Uppsala, inklusive fasta priser i Uppsala och olika flygplatser och väntetidsavgifter, kan du boka en resa genom vår app, webbsida eller genom att kontakta vår växel.

Priset kan variera beroende på sådana faktorer som tiden på dagen, trafikförhållanden och vald fordonstyp, {Uppsala (tit)}.

Följande är våra prisalternativ:

  • Personbil (1-4 personer): 269 kr – Pris per kilometer: 11,59 kr
  • Personbil (5-8 personer): 440 kr – Pris per kilometer: 18,39 kr

Vad kostar taxi per mil?

Jämförelsepriset är baserat på en resa som täcker 10 km och tar 15 minuter. Priset inkluderar moms och eventuell grundavgift enligt Vägverkets föreskrifter (VVFS 2006:85).

För att säkerställa resenärernas taxi service och kvalitet vid knutpunkterna tillkommer extra avgifter från markägare till taxibolagen. Avgifterna används för att finansiera logistiklösningar, taxivärdar och för att garantera att rätt taxibolag som uppfyller specifika krav tjänar knutpunkterna. Priserna inkluderar moms, taxi in uppsala.

  • En klimatavgift på 60 kr tillkommer
  • Bilbarnstol: 120 kr

Taxi Uppsala Arlanda pris:

Resa till Arlanda och Stockholm City:

  • Standard bil (1-4 passagerare): 879 SEK
  • Stor bil (5-7 passagerare): 1279 SEK

Våra Tjänster i Taxi Puls

Välkommen till vårt tjänsteutbud! Vi är glada att erbjuda dig en mångsidig och pålitlig uppsättning tjänster som är skräddarsydda för dina transportbehov, {Uppsala (tit)}. Oavsett om du behöver snabb och pålitlig taxi, specialiserade transporter eller bekväm flygplatstransfer, har vi lösningarna för dig.

Din pålitliga taxi-partner!

Hos Taxi Puls kan du enkelt boka våra taxitjänster direkt, {Uppsala (tit)}. Genom ett enkelt Ringa eller använda vår app kan våra kunder enkelt boka en Taxi Puls som passar deras tidsschema perfekt. Vi finns här för att göra dina transporter smidiga och pålitliga!

Förboka Taxi Puls

Med Taxi Puls kan du enkelt förboka taxi, perfekt när du vill säkerställa din transport. Du kan enkelt göra din förbokning genom att ringa oss, via vår webbplats eller genom att använda vår dedikerade Taxi Puls-app. På så sätt kan du vara säker på att vi är redo att ta dig dit du behöver vara.

Färdtjänst Taxi Puls

Vi på Taxi Puls erbjuder specialanpassade rullstolstaxibilar för personer med funktionsnedsättningar. Våra fordon är utrustade med antingen ramp eller hiss, vilket ger en säker upplevelse, {Uppsala (tit)}. rullstol taxi strävar efter att göra resor komfortabla för alla våra kunder.

Kurir- och Budservice

Förutom vår traditionella persontransport erbjuder Taxi Puls även pålitliga kurir- och budtjänster, taxi service. Något som kan vara till nytta både för företag och privatpersoner, {Uppsala (tit)}. Med oss kan du vara säker på att dina leveranser når fram i tid och med omsorg.

Företagslösningar

För företag och organisationer med regelbundna transportkrav erbjuder Taxi Puls speciella avtal som passar era behov. Inkludera förmånliga priser, personlig kundsupport och bekväma faktureringsalternativ. Vi strävar efter att göra affärsuppgörelser enklare och ekonomiska

Barnens säkerhet i Taxi Puls

Barnstolar och bälteskuddar

Hos Taxi Puls erbjuder vi taxitjänster med inkluderad barnstol och bälteskuddar för att garantera en trygg resa för dina små passagerare, taxi in uppsala. För att säkerställa att rätt typ av säkerhetsutrustning finns tillgänglig, rekommenderar vi att du vid bokning informerar om ditt barns ålder och vikt. Detta möjliggör för våra förare att förbereda rätt utrustning och se till att säkerheten alltid kommer först.

Professionell Förarutbildning

Hos Taxi Puls är vi engagerade i att säkerställa att våra förare genomgår noggrann utbildning i säkerhet, inklusive korrekt barnsäkerhet i bilen. Detta omfattar att säkerställa korrekt fastsättning av barn och efterlevnad av säkerhetsprotokoll för att garantera deras skydd under resan.

Rätt förarutbildning

Hos Taxi Puls värnar vi om säkerheten och vår utbildning för förare inkluderar att köra på ett säkert sätt och att följa trafikreglerna. Detta omfattar även att vara medveten om barns specifika behov och att hantera potentiella situationer som kan uppstå under en resa där barn är ombord, taxi in uppsala. Vi ser till att våra förare är välutbildade och redo att hantera alla typer av resor på ett tryggt och ansvarsfullt sätt.

Skräddarsydda Fordonsalternativ

Hos Taxi Puls har vi möjlighet att tillhandahålla fordon som är anpassade för att tillgodose barns behov. Detta kan innebära extra utrymme för barnvagnar samt faciliteter som är barnvänliga, vilket skapar en både bekväm och trygg resa för de små passagerarna. Vi är engagerade i att göra resan så smidig och säker som möjligt för hela familjen.

Taxi Uppsala Arlanda – Flygtaxi

Taxi Puls Arlanda erbjuder pålitliga transporttjänster taxi Uppsala Arlanda flygplats. Oavsett om du behöver boka en taxi från din avreseplats eller hämtas från flygplatsen för att transporteras till din destination, står vi till din tjänst.

För taxi Arlanda Uppsala erbjuder Taxi Puls vanligtvis fasta priser för att göra det enklare och mer förutsägbart för våra kunder, taxi in uppsala. Fasta priserna varierar beroende på avstånd och tidpunkt för resan. Det är viktigt att notera att dessa fasta priser oftast inte inkluderar eventuell väntetid vid flygplatsen, vilket kan påverka den totala kostnaden.

För att boka din taxi till Arlanda kan du använda Taxi Puls mobilapplikation, vår webbplats eller helt enkelt ringa vår kundtjänst. För en smidig resa och för att säkerställa tillgänglighet är det alltid en god idé att boka i förväg.

Läs:  Bäst taxi uppsala

För att få exakt information om de mest prisvärda alternativen för Uppsala taxi Arlanda, aktuell tillgänglighet och eventuella specialerbjudanden, rekommenderar vi att du kontaktar Taxi Puls direkt eller besöker vår officiella webbplats. Vi ser fram emot att vara din pålitliga partner för en bekväm och smidig resa till eller från Arlanda flygplats.

taxi in uppsala
taxi in uppsala

Taxi stor och liten

Hos Taxi Puls erbjuder vi en mångfald av fordonsstorlekar för att möta varierande behov i Uppsala. Vårt utbud inkluderar både stora och små taxibilar i vår flotta, taxi in uppsala.

För mindre sällskap eller enskilda resenärer kan du enkelt boka en vanlig personbil som är perfekt för upp till fyra passagerare. Dessa bilar är bekväma och passande för kortare turer eller resor med färre människor.

Om du reser med en större grupp eller har mer bagage, finns vår taxi buss till hands. Taxi Puls erbjuder rymliga alternativ som minibussar eller fordon med extra utrymme, som kan rymma upp till sju passagerare eller fler. Dessa fordon är särskilt lämpliga för familjer, grupper eller resenärer med extra bagage.

Oavsett om du behöver en stor eller liten taxi kan du smidigt boka den via Taxi Puls mobilapplikation, vår hemsida eller genom att enkelt kontakta vår kundtjänst. Vid bokningen kan du ange din preferens för fordonets storlek, baserat på dina specifika behov och passagerarantal, taxi in uppsala.

Genom att erbjuda en mångfald av fordonsalternativ strävar Taxi Puls efter att anpassa sig till alla kunders krav och skapa en bekväm och problemfri resa för resenärer i hela Sverige.

Taxi Puls företag

För företag erbjuder Taxi Puls skräddarsydda företagsavtal som matchar exakt dina organisationers behov. Dessa taxibolag avtal kan inkludera förmånliga priser, dedikerad kundsupport och en smidig faktureringsprocess. Genom att etablera ett företagskonto hos oss eliminerar företag krångel med betalningar och kvitton i bilen, och kan istället hantera sina taxiresor på ett enklare sätt, taxi in uppsala.

Taxi Puls förstår vikten av effektivitet och punktlighet för företag, och vi strävar efter att leverera pålitlig och snabb taxi service. Vår breda flotta av taxibilar kan möta olika behov, inklusive standardpersonbilar, storbilar och specialfordon för personer med funktionsnedsättning.

Genom att samarbeta med Taxi Puls får företag tillgång till pålitliga transporttjänster och en hängiven partner för sina företagsresor. Detta bidrar till att förenkla företagets transportbehov och skapar en bekväm och pålitlig resa för både anställda och kunder. Vi är här för att underlätta för dig och ditt företag, oavsett resans syfte eller omfattning.

Boka din taxi via vår app:

Boka taxi i vår app

Användarvänligt gränssnitt
Platserkänning
Smidig registreringsprocess
Tillgänglig kundsupport
Flexibilitet i tidbokningar
Omedelbara svarsfunktioner

Vad säger våra kunder?

Elsa D.

Taxi Puls överträffade mina förväntningar när jag reste till Arlanda. Punktlighet, renhet och prisvärdhet var toppklass. Ser fram emot att åka med dem igen.

MajaA.

Kunde inte ha bett om en bättre service från Stockholm Taxi! Appens bokningsfunktion var helt bekymmersfri. Med en förare som var både trevlig och proffsig, var resan helt utan problem. Ger dem högsta betyg.

Joan R.

Taxi Puls har länge varit mitt förstahandsval när det kommer till transport inom Stockholm. De har konsekvent levererat pålitlighet, ett vänligt bemötande och bra priser. Om du söker en tillförlitlig taxi i Stockholm är detta bolaget att lita på.

Boka en taxi nu

Oberoende av om du behöver en större eller mindre taxi, finns vi tillgängliga för bokning via vår app, vår hemsida eller genom ett enkelt samtal till oss.